JET SET

Uletjelo osiguranje bez najave: Tifani Tramp u Muzeju Nikole Tesle iza zatvorenih vrata, a ove detalje krili su od javnosti

Zanimao je Teslin život i rad te je sve pomno razgledala

Tifani Tramp. Instagram

Avaz.ba

13.3.2019

Tifani Tramp (Tiffany Trump) gost je u Beogradu, gdje obilazi znamenitosti glavnog grada Srbije.

Ona je čitav jučerašnji dan provela na ulicama Beograda, gdje je, kako su mediji već pisali, obišla jedan Hram Svetog Save, Muzej Nikole Tesle, šoping centar, ali i pila kafu u samom centru grada, prenosi Alo.rs.

Pola sata prije dolaska Tifani Tramp u Muzej Nikole Tesle, njeno osiguranje je došlo u objekt da provjeri kakva je sigurnosna situacija. 

- Bez najave su se vratili, ali s Donaldovom kćerkom. Rekli su nam da je ona u pitanju. Vrlo je simpatična i nasmijana. Liči na oca, tako su svi komentirali. Zanimao je Teslin život i rad te je sve pomno razgledala - rekao je jedan od zaposlenih u Muzeju, nagovjestivši da je istovremeno s Tifani u Muzeju boravilo još posjetilaca koji nisu ni slutili da je pored njih kćerka američkog lidera.

- Odgledala je i film o Tesli s pažnjom. Zadržala se pola sata. 

Iz Muzeja srpskog naučnika, Tifani je s dečkom, prijateljem i osiguranjem produžila u Hram Svetog Save, gdje je kupila neke ikone i ostavila dobrovoljni prilog.

Poslije razgledanja značajnih objekata Beograda, Tifani je ručala u jednom prijestoničkom restoranu na Autokomandi i potom otišla u hotel u kojem je smještena od njenog dolaska u Beograd, od petka uvečer. U predvečernjim satima, Donaldova kćerka je sredila frizuru i spremila se za večer i sutrašnji dan, kada je opet očekuje gust raspored.

Podsjetimo, bogata nasljednica je jučer putem Instagrama objavila fotografiju iz Srbije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.