PODRŠKA

Džastin Biber boluje od neizlječive bolesti

Mnogi govore kako izgledam propalo, da se drogiram, kaže pjevač

Piše: M.S.S. / Avaz.ba

9.1.2020

Jedan od najpopularnijih pop pjevača današnjice Džastin Biber (Justin Bieber) potvrdio je da boluje od neizlječive bolesti

Biber je podijelio sa svojim fanovima na Instagramu da boluje od lajmske bolesti.

- Mnogi govore kako izgledam propalo, da se drogiram i slično, a ne vide da sam bolestan. Nedavno je otkriveno da patim od lajmske bolesti, koja se odrazila na moju kožu, moždane funkcije, energiju i cjelokupno zdravstveno stanje. Ove stvari će biti objašnjene u dokumentarcu, koji ću uskoro objaviti na YouTubeu. Bilo je teško prethodnih nekoliko godina, ali sada imam pravu terapiju kako bih pod kontrolom držao ovu neizlječivu bolest i vratit ću se bolji nego ikad - naveo je Kanađanin.

Lajmska bolest (borelioza) je infektivna bolest uzrokovana bakterijom Borrelia burgdorferi koju prenose zaraženi krpelji. Osim lajmske bolesti, Biber se bori i sa mononukleozom, koja se često naziva i žljezdanom groznicom, zato što se prilikom infekcije povećaju limfne žlijezde.

Biber: Bolest se odražava i na kožu. Agencije

Džastina su podržale brojne zvijezde, poput Avril Lavin (Lavigne), koja se također bori s ovom bolešću, i sestara Hadid, Džidži (Gigi) i Bele (Bella), čijoj je majci Jolandi (Yolanda) 2012. dijagnosticirana ova bolest i od tada je izgubila sposobnost da čita, piše pa i da gleda televiziju.


Džastin je prije četiri dana izbacio i dugo najavljivani hit „Yummy“, koji je u sklopu albuma „Purpose“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.