PANDEMIJA U HOLIVUDU

Ništa od "Prijatelja"

Popularna šestorka trebala se okupiti već iduće sedmice, i to na izvornom setu u Burbanku u Kaliforniji

Popularna šestorka. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

19.3.2020

Fanovi širom svijeta više od 15 godina čekali su da se njihova omiljena glumačka šestorka serije "Prijatelji" ponovno okupi za dobra stara vremena, a uprkos najavama da će se to uskoro dogoditi, ipak će morati na sve pričekati. Razlog je pandemija koronavirusa, koja je poharala svijet, a zbog kojeg su i čelnici "HBO Maxa" odlučili sve odgoditi. Emitiranje je trebalo početi u maju.


Glumci popularne serije. Agencije

Popularna šestorka trebala se okupiti već iduće sedmice, i to na izvornom setu u Burbanku u Kaliforniji, ali zasad od toga neće biti ništa s obzirom na to da je filmska i televizijska produkcija u Holivudu zaustavljena prošle sedmice zbog ograničenja koja su usmjerena na zaustavljanje širenja koronavirusa.

Novi datum snimanja još nije određen, a "HBO Max" odbio je komentirati cijelu situaciju. Popularna serija sa snimanjem je prestala još 2004. godine, a kada se prije dvije godine reprizirala na "Netflixu", tamo je bila druga najgledanija serija. 

Novo okupljanje ekipe Dženifer Aniston (Jennifer), Kortni Koks (Courteney Cox), Lize Kudrov (Lisa Kudrow), Meta Leblanka (Matt LeBlanc), Metjua Perija (Matthew) Perry) i Dejvida Švimera (David Schwimmer) trebalo je privući i milione novih korisnika na streaming servis "HBO Max", ali će sada i to pričekati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.