ŠTA SE DOGAĐA

Hajdi Klum zbunila fanove, drugo stanje ili dobra večera

Bivša manekenka i supermodel na fotografiji je u donjem dijelu kupaćeg kostima i u bijeloj majici koju je podigla kako bi pokazala trbuščić

Hajdi i Tom: Uživaju u ljubavi. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

23.4.2020

Hajdi Klum (Heidi) svojom posljednjom fotografijom na Instagramu uspjela je povesti raspravu. Njen trbuščić, za koji tvrdi da je samo rezultat dobre večere, mnogima izgleda kao da je na putu prinova. Sada se svi pitaju očekuje li poznata Njemica s novim suprugom dijete.

Iako nikad nije isključila opciju nove trudnoće i petog po redu djeteta, Hajdi je dosta tajanstvena po tom pitanju posljednjih mjeseci. Već nekoliko puta u medijima se nagađalo da je u drugom stanju, ali ona je uspješno ignorirala takve napise.

Objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira sa svojim suprugom Tomom Kaulicom (Kaulitz) i njegovim bratom Bilom (Bill).

Nekadašnja manekenka i supermodel na fotografiji je u donjem dijelu kupaćeg kostima i u bijeloj majici koju je podigla kako bi pokazala trbuščić.


Hajdi, Tom i Bil: Fotografija s kojom su zbunili fanove. Instagram

- Večera je bila dobra - pojasnila je situaciju 46-godišnja Klum, a sudeći prema komentarima ispod fotografije, nije baš zvučala uvjerljivo.

"Ili je u pitanju bebica", "Jesi li ti to opet trudna?", "Imamo li ti na čemu čestitati?", samo su neki od upita vjernih fanova koji prate njene objave na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Inače, Hajdi se u avgustu prošle godine udala za 16 godina mlađeg gitaristu benda "Tokio Hotel".

- Prošla godina bila je za mene ispunjena poslovnim projektima, a osim toga upoznala sam svog današnjeg supruga Toma. Osjećam se kao da sam napokon pronašla pravog partnera za sebe - rekla je u nedavnom razgovoru za britanski "The Sun".

Lijepa plavuša iza sebe, osim propalog braka sa Silom (Seal) s kojim ima troje djece, ima i brak sa stilistom Pikom Pipinom (Rico), ali i vanbračnu vezu s Flaviom Brijatoreom (Briatore), s kojim je dobila kćerku Helene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.