PLAVA KRV I LUKSUZ

Megan i Hari pronašli novi dom od 18 miliona dolara

Luksuzna vila se nalazi u Beverli Hilsu, a bila je u vlasništvu glumca i komičara Tajlera Perija

Hari i Megan: Pronašli novi dom. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

8.5.2020

Princ Hari (Harry, 35) i Megan Markl (Meghan Markle, 38) pronašli su svoj dom iz snova u Los Anđelesu, u koji su preselili nakon kraće avanture u Kanadi i odlaska od britanske kraljevske porodice. Postali su finansijski nezavisni, ali apetiti im izgleda nisu splasnuli. Britanski „The Sun“ piše kako je njihov novi dom na Beverli Hilsu luksuzna nekadašnja vila glumca i komičara Tajlera Perija (Tyler Perry, 50), vrijedna 18 miliona dolara.


Luksuzna vila ima osam spavaćih soba, čak dvanaest kupatila te se nalazi u elitnom dijelu četvrti koja je sama po sebi na visokom glasu te namijenjena isključivo milionerima i velikim holivudskim zvijezdama. Agencije

Par nikada nije viđen u društvu Perija, ali britanski mediji tvrde kako je u svemu pomogla zajednička dobra prijateljica, Opra Vinfri (Oprah Winfrey, 66). Luksuzna vila ima osam spavaćih soba, čak dvanaest kupatila te se nalazi u elitnom dijelu četvrti koja je sama po sebi na visokom glasu te namijenjena isključivo milionerima i velikim holivudskim zvijezdama.


Megan I Hari sa Arčijem: Prije nekoliko dana sinu proslavili prvi rođendan. Agencije

Otkako su preselili u sunčanu Kaliforniju, Megan i Hari nisu se često pojavljivali u javnosti. „Uhvaćeni“ su nedavno na snimkama nadzornih kamera koje je objavio je „Daily Mail“, a u svojoj misiji tada su dostavljali pakete hrane i pomoć ugroženima. Iako su se jedno vrijeme kretali u društvu zaštitara, kasnije su do stanova socijalno ugroženih te starijih i nepokretnih osoba koje trebaju pomoć išli sami.

Još jedan razlog za slavlje par je imao i u srijedu, 6. maja, kada su proslavili prvi rođendan malenog Arčija (Archie). Prvo dijete para sedmo je u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harija i svojih bratića i sestrične - princa Džordža (George), princeze Šarlot (Charlotte) i princa Luisa (Louis), djeda princa Čarlsa (Charles) i strica princa Vilijama (William).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.