HOLIVUDSKE TAJNE

Fatalna plavuša otkrila: Tri puta sam izbjegla smrt

Davali su mi jedan posto da ću preživjeti, rekla je Šeron Ston

Šeron Ston. Agencije

Avaz.ba

12.8.2020

Šeron Ston (Sharon Stone,62) je možda najsretnija glumica u Holivudu. Fatalna plavuša priznaje da je uspjela tri puta izbjeći smrt pod različitim okolnostima: poslije udara groma, asfiksije i nakon moždanog udara.

- Sa 14 godina prerezala sam vrat, tik do jugularne vene. Zatim me pogodila munja, i bila je vrlo jaka. Bila sam kod kuće, imali smo i svoj bunar. Punila sam peglu vodom i munja je pogodila bunar. Jedna ruka mi je i dalje bila pod vodom, a druga na pegli i odjednom – udario je grom, a voda je bila provodnik. Bila sam na ulici, ali me bacila u kuću preko kuhinje. Odletjela sam kroz celu kuhinju i udarila u frižider. Srećom, kod kuće je bila moja majka koja me je spasila - ispričala je Šeron.

Također je 2001. godine glumica doživjrla strašan moždani udar, nakon čega je provela devet dana u bolnici.

- Osjećala sam se kao da sam upucana u glavu -  priznaje glumica.


Šeron Ston. Agencija

Zvijezda "Sirovih strasti" morala je da prođe kroz tešku 7-satnu operaciju: 22 posebne spirale su joj ubačene u mozak. Srećom, ona je potpuno rehabilitovana, uprkos činjenici da su ljekari davali samo 1 posto šanse da preživi.

Šeron je prokomentarala da je "imala veliku sreću što je živa. 


- Ponekad pomislim: "Kako ću umrijeti sljedeći put? Vjerovatno će se desiti nešto veoma dramatično i ludo - šali se glumica.

Srećom, sada ništa ne ugrožava njeno zdravlje. Nedavno je završila snimanje nove "Netflixove" serije „Nurse Ratched“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.