BEVERLI D'ANĐELO

Žena koju je volio Al Paćino

Znali smo se tri mjeseca kada me Al pogledao u oči i rekao da sa mnom želi imati djecu

Beverli D'Anđelo. Agencije

Piše: L. S. R.

15.11.2020

Holivudska glumica Beverli D'Anđelo (Beverly D'Angelo) danas slavi 68. rođendan. Prvi koji će joj čestitati zasigurno će biti sin Anton Džejms (Jamesa) i kćerka Olivija Rouz (Olivia Rose), blizanci koje je dobila u strasnoj ljubavnoj vezi s Al Paćinom (Pacino).

Sudbonosni let 

Jednu od dužih veza neprikosnoveni filmski kralj i nezaustavljivi zavodnik imao je upravo s Beverli.

Upoznali su se 1996. godine na letu iz Njujorka u Los Anđeles, a u januaru 2001. postali su roditelji blizanaca.

Vrlo brzo nakon njihovog rođenja počeli su problemi u vezi i iste su godine prekinuli te počeli bitku za starateljstvo.


Al Paćino i Beverli D'Anđelo. Agencije

- Znali smo se tri mjeseca kada me Al pogledao u oči i rekao da sa mnom želi imati djecu. To je sve što sam željela i trebala čuti. Medicinski potpomognutom oplodnjom zatrudnjela sam sa 48 godina, blizance sam rodila šest sedmica nakon 49. rođendana, a u 51. godini bila sam samohrana majka - rekla je Beverli, koja sada tvrdi da je sve oprostila ocu svoje djece.

Ipak, u trenucima najžešće borbe za djecu Beverli je rekla da je Al uznemirava i želi kontrolirati, da nikada nije promijenio nijednu pelenu te stalno odgađa posjete djeci koje je sud odredio. 

On je nju optužio da djecu koristi kao taoce. Nakon mjeseci prepucavanja uspjeli su se dogovoriti, a kada su djeca bila u osnovnoj školi, našalio se da su kod njega za vikend jer Beverli zna da im preko sedmice ne bi mogao pomoći sa zadaćama.

Oni su važni 

- Mnogo mi je pomoglo to što imam djecu i bio sam svjestan da ne želim biti poput svoga oca. Želio sam biti uz njih. Imam troje djece i odgovoran sam za njih. To mi je najveća nagrada. Postaneš svjesniji sebe. Kada se vratim sa snimanja filma, toliko sam iznenađen prvih 20 minuta. Tu su ti ljudi koji traže da učinim nešto za njih. Ništa mi nije podređeno kao na setu. Oni su važni i to je toliko divno. Obožavam to! - rekao je Paćino.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.