SUDBINE ZVIJEZDA

Sofija Vergara i Džo Manganelo strahuju za život, zatražili zaštitu od suda

Balager u sudskim dokumentima navodi da je Rengifo Randazo, menatalno nestabilan muškarac, prilikom hapšenja zbog prijestupa priznao da je vrebao njih četvero

Manganelo i Vergara. Agencije

L. K. P.

26.11.2020

Producentski partner Sofije Vergara Luis Balager (Balaguer) podnio je zahtjev za mjere zaštite Sofije, njenog supruga Džoia  Manganela (Joe Manganiello), glumicinog odraslog sina Manola i samog sebe zbog muškarca koji je nedavno uhapšen zbog neovlaštenog ulaska u zatvorenu zajednicu u kojoj žive zvijezde.

Balager u sudskim dokumentima navodi da je Rengifo Randazo (Randazzo), menatalno nestabilan muškarac, prilikom hapšenja zbog prijestupa priznao da je vrebao njih četvero.

Prema pisnju TMZ-a, producent navodi kako su u strahu za svoje živote jer ih je Randazo više puta maltretirao.


Zvijezda serije "Moderna obitelj" i njen suprug glumac u nedjelju su proslavili petu godišnjicu braka. Agencije

U prijavi se navodi da je stalker više puta privođen zbog nasilja u porodici, a mjere zabrane za njega neki su već prije tražili.

Od suca se traži da Randazu odredi zabranu prilaza na manje od 100 metara.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" i njen suprug glumac u nedjelju su proslavili petu godišnjicu braka i na društvenim mrežama podijelili snimke sa svog raskošnog vjenčanja na Floridi.


-Sretna 5. godišnjica Džoi Manganelo, volim te -  napisala je 48-godišnja Vergara i podijelila fotografije s vjenčanja na kojima režu svadbenu tortu i pred oltarom ne skidaju zaljubljeni pogled jedno s drugoga.


Pet godina mlađi suprug Vergari je uzvratio objavom snimke njihovog svadbenog prvog plesa uz pjesmu Frenka (Frank) Sinatre "The Way You Look Tonight". Uz snimku je Manganelo supruzi napisao: "Sretna peta godišnjica moja ljubavi. Toliko te volim".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.