DIKTIRA TRENDOVE

Influenserica iz Slovenije pokorila Sedmicu mode u Parizu

Maja Malnar u saradnji s poznatim dizajnerima, nosile su fantastične komade koji će zavladati streetstyle kombinacijama ovog proljeća

Maja Malnar. Instagram

L. K. P.

8.3.2022

Maja Malnar , influenserica iz Ljubljane oduševila je modnom kombinacijom na pariškoj Sedmici mode. Na ovogodišnjem modnom događaju posebno su se istakle modne influenserice koje su svojim stasom i stilom pokazale da zaslužuju biti pozvane na prestižne događaje u modnom svijetu.

U saradnji s poznatim dizajnerima, nosile su fantastične komade koji će zavladati streetstyle kombinacijama ovog proljeća.


Maja Malnar koja je prošetala u društvu kolegica u streetstyle varijanti revije dizajnera Elieja Saba (Saab). Riječ je o konceptu u kojem dizajneri odijevaju poznate osobe, a one u njihovim komadima prošeću ulicama Pariza, Milana, Londona i Njujorka.

Maja je prošetala ulicama Pariza i zasjenila kolegice. Dokazala je da žene iz regiona zaista nose svjetsku modu i pritom izgledaju fantastično.

Maja Malnar slovenska je influencerica s više od miliona pratilaca. Nedavno je svojila prestižnu nagradu za „Influencera godine“ na nagradama u Monaku. Nedavno je lansirala projekt za wellness i zdravlje u kojem pokušava spojiti savjetovanje u pogledu vježbanja, prehrane i zdravog življenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.