MODNA KAMPANJA

Novo seksi izdanje Dženifer Lopez: Obara s nogu u čipkastom rublju

Latino ljepotica za kojom uzdišu milioni širom svijeta predstavila je novu kolekciju sunčanih naočala vrlo seksi fotografijama

Dženifer Lopez. Agencije

L. K. P.

15.3.2022


Dženifer Lopez (Jennifer), muzička i glumačka diva može se pohvaliti zavidnom figurom i sjajnim izgledom i u 53. godini života, a mnogi tvrde da izgleda bolje nego na početku svoje karijere. Ponovo je to dokazala u novoj modnoj kampanji italijanskog brenda "Dolce&Gabbana".

Latino ljepotica za kojom uzdišu milioni širom svijeta predstavila je novu kolekciju sunčanih naočala vrlo seksi fotografijama. U vrlo izazovnom donjem rublju naglasila je sve svoje atribute. Isklesani trbušni mišići i fit linija došli su do izražaja, a nema ko nije pohvalio izgled Dženifer Lopez.



Inače, muzička diva uživa u vezi s glumcem Benom Aflekom (Affleck). Lopez i Aflek zaručili su se u novembru 2002., nedugo nakon što su počeli izlaziti, ali su prekinuli vezu u januaru 2004., da bi je ponovo obnovili u proljeće 2021. godine. Danas izgledaju još sretniji, a to ne kriju svakim novim pojavljivanjem u javnosti.

Osim toga, Dženifer je nakon dugih 20 godina pozvala Afleka u svoj novi muzički spot za pjesmu "Marry me", koju je snimila za film "Ti si taj", u kojem igra glavnu ulogu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.