TRPI BOLOVE

Liam Galaher: Radije bih bio u invalidskim kolicima nego otišao na operaciju

Ne mogu spavati noću od boli, bacam se po krevetu i okrećem, rekao je muzičar

Liam Galaher. Agencije

L. S. R.

20.4.2022

Liam Galaher (Gallagher), bivši frontmen grupe "Oasis", pati od artritisa. Tvrdi kako će radije trpjeti bolove, nego otići na operaciju.

- Radije bih završio u invalidskim kolicima, nego trpio "stigmu" koju nosi operacija zamjene kuka. Imam artritis, gadan. Otišao sam to provjeriti i moje kosti su zgnječene, kukovi su mi sj*****. Gospođa mi je rekla: "Možda će vam trebati operacija kuka, zamjena"...

Nema šanse! U redu sam! Radije bih bio u bolovima, iako je to smiješno. Ali ta operacija, to je također stigma, govoriti ljudima da ste zamijenili kukove... Što je sljedeće? - ispričao je muzičar, prenosi "Mirror".


Liam Galaher. Agencije

Također dodaje:

- Ne mogu spavati noću od boli, bacam se po krevetu i okrećem. Uzimam biljne tablete za spavanje i one su mi spasile život. Popijem jednu i mogu sedam sati biti vani, bez boli, ništa. Ne, ne, ne mogu zamijeniti kuk... Sama ta pomisao, da me lome, ma nema šanse".

 Liamu je artritis u kukovima prvi put dijagnosticiran 2019. godine, dvije godine nakon što mu je dijagnosticirana Hašimotova bolest, autoimuna bolest štitnjače, koja zbog propadanja njezina tkiva i hormona utječe na funkciju tijela u cjelini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.