DIVNA SUPRUGA

Antonela nakon pobjede Argentine posvetila objavu Mesiju: "Tako smo ponosni"

Uz njih, na tribinama su bili i Mesijevi sinovi Tiago (Thiago), Mateo i Cire

Antonela i Mesi. PRINTSCREEN / INSTAGRAM

A. O.

19.12.2022

Supruga legendarnog fudbalera Lionela Mesija (Messi) oglasila se sinoć na Instagramu  nakon što je Argentina postala prvak svijeta. 

- Svjetski prvaci! Ne znam ni kako da počnem. Tako smo ponosni na tebe. Hvala ti što si nas naučio da nikada ne odustajemo, da se moramo boriti do kraja. Ti si svjetski prvak, a mi najbolje znamo koliko si trpio i koliko si ovo želio postići. Idemo, Argentina - napisala je Antonela Rokuzo (Roccuzzo), uz fotografije na kojima pozira sa suprugom i njihovim sinovima.


@antonellarfans AMOR. Couple goals. ❤️ [#AntonellaRoccuzzo #AntonelaRoccuzzo #Messi #LeoMessi #LionelMessi #fyp #viral #mundial #fyp #argentina #campeon #campeones #qatar #foryoupage ♬ i wanna be yours - @syunds

Mesijeva porodica imala je posebnu ložu na tribinama iz koje je bodrila zvijezdu argentinske reprezentacije, a slavlje je bilo na vrhuncu nakon što je Mesi realizirao kazneni udarac.

Antonela je sve utakmice Argentine na Svjetskom prvenstvu pratila u društvu svekra Horhea Horacija Mesija (Jorgea Horacija Messija) i svekrve Selije Marije Kućitini (Celije Marije Cuccittini). 


Uz njih, na tribinama su bili i Mesijevi sinovi Tiago (Thiago), Mateo i Cire. Svi su nosili dres argentinske reprezentacije s brojem 10, koji nosi Mesi.

Mesijeva supruga strastvena je navijačica argentinske reprezentacije te je za vrijeme utakmice Argentine i Hrvatske u polufinalu SP-a također glasno navijala, a sve vrijeme je na licu imala velik osmijeh.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.