CRVENI TEPIH U ZAGREBU

Poznati stigli na 29. dodjelu prestižnih medijskih nagrada Večernjakova ruža

Među prvima su stigli Enis Bešlagić, Jelena Rozga, Željko Bebek...

Jelena Rozga. Jurica Galoić / Pixsell

N. A.

24.3.2023

Dodjela Večernjakove ruže održava se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Kroz ceremoniju dodjele najprestižnije medijske nagrade, okupljene vode dvije istaknute voditeljice Barbara Kolar i Daniela Trbović, koje su i same dobitnice nekoliko Večernjakovih ruža.

Onim već dobro poznatim kategorija poput: pjevač godine, televizijske i radijske osobe godine, radijske i televizijske emisije godine, novog lica godine i glumačkog ostvarenja godine, a od prošle godine tu je i nova kategorija, digitalna ruža godine.

Večernjakov list - Avaz
Večernjakova ruža - Avaz
Večernjakov list - Avaz
Večernjakov list - Avaz
Večernjakov list - Avaz
+6

Među prvima su došli: glumac Goran Bogdan, trener iz Života na vagi Edin Mehmedović, muzičar Tony Cetinski u pratnji supruge Dubravke, kao i televizijska novinarka i voditeljica Zrinka Grancarić koja je i nominirana u kategoriji TV osoba godine. U HNK su stigli i pjevačica Jelena Rozga, glumac Enis Bešlagić, pjevač Željko Bebek, Stjepan Vukadin, Lucija Šerbedžija, Damir Tomljanović, Edin Mehmedović i mnogi drugi.

Večernjakova ruža, spektakularni je događaj na koji dolaze brojna poznata lica posebno spremna kako bi se u najboljim izdanjima pokazali na Hrvatskom crvenom tepihu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.