NE ŽELI GA SABOTIRATI

Britni Spirs pristala na zahtjev bivšeg da preseli njihove sinove na Havaje

Advokat je istakao da Kevin ima isključivo pravno starateljstvo nad postojećim nalozima

Britni Spirs. Instagram

N. A.

2.6.2023

Britni Spirs (Britney Spears) je "pristala" na zahtjev da se njen bivši suprug Kevin Federlajn (Federline) preseli na Havaje sa njihovo dvoje djece, potvrdio je njegov advokat za "People".

Kako je njegov advokat Mark Kaplan rekao da je to prilika za Kevina, njegovu ženu i momke koji su spremni da pobjegnu od LA mikroskopa. Advokat Spirsove, Mateju (Rozengart) Rosengart, navodno je napisao Kaplanu da Spirs nema namjeru da sabotira Federlajnov zahtjev, prema pismu do kojeg su došli "Entertainment Tonight" i "Page Six".

Spirs je ponudila pristanak oko dvije sedmice nakon što je Kaplan prvobitno poslao pismo u kome je tražio da se djeci dozvoli da se presele na Havaje.

Uz podršku Spirs, Federlajn je "zadovoljan" i spreman da izvede potez koji zahtijeva opsežno planiranje, kaže Kaplan.

- Razlog zbog kojeg sam poslao pismo Britni u ime Kevina je taj što Kevin ima na raspolaganju priliku da se preseli na Havaje, a momci su veoma uzbuđeni ako budu u mogućnosti da se presele na Havaje - rekao je Kaplan.

Istakao je da Kevin ima isključivo pravno starateljstvo nad postojećim nalozima.

- Iako je Kevin imao ono što mi zovemo faktički isključivo fizičko starateljstvo ili, tokom posljednjih 15 mjeseci ili više, zakon i dalje zahtijeva da dobijete saglasnost drugog staratelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.