ŠOK U EMIRATIMA

Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima

Službeno su se vjenčali prije nešto više od godinu, u maju 2023., a u maju ove godine dobili su djevojčicu

Čini se da je par prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

17.7.2024

Princeza iz Dubaija šokirala je Ujedinjene Arapske Emirate nakon što je objavila fotografiju s tekstom na svom Instagramu gdje je napisala kako ostavlja svog supruga Muhameda bin Rašida bin Mana el-Maktuma, prenosi Daily Mail.

U objavi na službenom Instagram profilu Šeike Mahre bin Muhamed bin Rašid el-Maktum (Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum), 30-godišnje kćerke vladara Dubaija, piše kako joj suprug nije davao previše pažnje, a da se razvodi ponovila je tri puta u tekstu.

- Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim društvom, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe! Čuvaj se, tvoja bivša žena - piše.

Čini se da je par prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i sa svojih računa uklonio sve postove u kojima su se zajedno pojavljivali.

Službeno su se vjenčali prije nešto više od godinu, u maju 2023., a u maju ove godine dobili su djevojčicu.

Nije bilo službenog saopćenja iz Kuće Maktoum, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potječe Šeika Mahra. Mnogi na društvenim mrežama nagađali su da je princezin račun mogao biti hakiran.

Princeza je prošle godine diplomirala na jednom londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa, a snažno zagovara prava žena.

Suprug Mana el-Maktum poznati je poduzetnik, a na svom Instagramu objavio je i dvije objave s ozloglašenim influenserom i deklariranim 'ženomrscem' Endrjuom Tejtom (Andrew Tate).

Ispod fotografije pratitelji su mu pisali kako 'sada sve ima smisla' i da se ne čude što je zatražila razvod nakon što je objavio fotografiju s ozloglašenim Tejtom.

S druge strane, princezi su pratitelji pisali komentare podrške, ali se i pitali je li je suprug imao ljubavnice.

Daily Mail navodi kako Mana el-Maktum provodi dosta vremena u Velikoj Britaniji, gdje vjerovatno posjeduje veliko imanje. Navode i kako je u UAE varanje supružnika krivično djelo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.