NISU SE KRILI

Zorana Mićanović i MC Stojan na moru u Crnoj Gori: Konačno progovorili da li su raskinuli

Bilo je treme kada sam čuo da stiže, priznao je Stojan

Zorana Mićanović i MC Stojan. Instagram

E. T.

20.7.2024

Pjevačica Zorana Mićanović i 22 godine stariji pjevač MC Stojan, nakon raskida, zajedno su nastupali u Crnoj Gori, a za srbijanske medije progovorili su o njihovom odnosu.

Kako kažu, nisu u vezi više.

- Mi smo ostali u super odnosima. Ljubav svakako ostavi trag, ali smatram da smo u istoj kući, bavimo se istim poslom, kolege smo, ne treba da ne pričamo - rekla je Zorana, na šta se reper nadovezao:

- Umijemo da razdvojimo poslovno i privatno. Imamo nastup u Budvi, pa smo se iz tog razloga sastali, a i nisam je vidio dugo, tako da sam je se uželio. Nismo se vidjeli mjesec - mjesec i po dana sigurno, od njenog rođendana.

MC Stojan i Zorana Mićanović. Telegraf.rs

- Bilo je treme kada sam čuo da stiže, nisam je vidio dugo - rekao je reper, što je i Zorana priznala isto u svom slučaju.

- Imali smo zajednički nastup na mom rođendanu, probali smo kako bi to izgledalo, super je. Imat ćemo tonsku probu - rekla je pjevačica.

Oni su otkrili da li ih je duet spojio ili su varnice sjevnule ipak prije istog.

Zorana Mićanović. Instagram

- Malo prije toga, dok smo snimali pjesmu, provodili smo vrijeme u studiju... Iskre neke, leptirići u stomaku su se pojavili - priznao je Stojan, te je otkrio ko je načinio prvi korak.

- Sve je bilo spontano, s moje strane više, ona se malo tu nećkala - kaže pjevač.

Bivši par je otkrio kako provode vrijeme dok su na moru, ali kada odmaraju, uživaju i opuštaju se.

- Ja iskreno i nemam vremena za odmor. Vidi se, pošto sam mnogo bijela, ja i ne izlazim, samo radim, hotel - bina - kuća, odem samo da uzmem stvari. Nemam ni vremena da negdje odem da se odmorim, a jako mi je to potrebno. Ne znam za Stojana, pošto on ipak sebi napravi vremena za odmor - rekla je ona, na šta se reper nadovezao:

MC Stojan. Instagram

- Moram, ja sam zaslužio poslije sedamnaest godina. Ali tačno znam kako je njoj, previše nastupa. Po meni previše i zamara glas i to... – kazao je on. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.