MUKE MANEKENKE

Sofija Milošević se iznervirala: Automobil joj bio zagrađen, evo šta je učinila

Dok je čekala na suncu, manekenka je najprije čačkala kosu, potom namještala haljinu

Sofija Milošević. Instagram

E. T. / Kurir.rs

21.7.2024

Manekenki Sofiji Milošević je, po svemu sudeći, presjeo povratak s ljetovanja u Crnoj Gori u Beograd.

Naime, Sofija je bila s prijateljem u šopingu, a kada je izašla iz tržnog centra, nije mogla da uđe u automobil, jer je vozilo koje su parkirali ispred objekta bilo zagrađeno. Četiri automobila su se zaredala iza onog koji su se dovezli Sofija i njen drug. Kada je vidio da nema šanse da se isparkiraju, Sofijin prijatelj je otišao do obližnjeg restorana da pronađe vlasnike.


Sofija Milošević. Kurir

Za to vrijeme ona je strpljivo čekala. Iako se trudila da bude neprimjetna, to joj nije pošlo za rukom. Srbijanski mediji su je odmah upratili.

S obzirom na to da njen drug nije uspio da pronađe vozače automobila, izabranica fudbalskog reprezentativca Luke Jovića se unervozila.

Kako i ne bi, kada je napolju bilo plus četrdeset stepeni. Zvijezda je upekla, a manekenka se tek vratila s primorja, gdje se rashlađivala malo u moru, malo u bazenu.

Dok je čekala na suncu, manekenka je najprije čačkala kosu, potom namještala haljinu, zatim gledala oko sebe da li je neko fotografiše, a potom telefonirala. Kada je vidjela da nema kud, kesu iz šopinga je ostavila u automobilu, pa krenula pješke niz ulicu.

Kuda se zaputila, nije poznato, a njen drug nije uspio da se isparkira još desetak minuta. Kada su se vozači drugih automobila pojavili, izvinili su mu se. Oni su, bar kada je Sofija u pitanju, kasno došli, jer je ona već otišla, budući da nije imala strpljenja da čeka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.