LUDA NOĆ

Keti Peri partijala u Barceloni bez Orlanda Bluma: Na razuzdanoj zabavi poljubila muškarca

Pjevačica već neko vrijeme putuje Evropom i promovira svoj novi singl ‘Woman‘s World‘

Keti Peri na zabavi u Barceloni. Instagram

I.P./jutarnji.hr

23.7.2024

Američka pjevačica Keti Peri (Katy Perry) već neko vrijeme putuje Evropom i promovira svoj novi singl "Woman‘s World". Ovih dana bila je u Barceloni, a kako se provela pokazala je na društvenim mrežama. Perry je objavila video s razuzdane zabave u jednom noćnom klubu gdje su ju dočekali brojni fanovi.

Kati je skakala, pjevala, a u jednom je trenutku čak poljubila obožavatelja iz publike. Njen potez naišao je na podijeljena mišljenja njenih pratitelja na Instagramu zbog toga što je Kati u braku s glumcem Orlandom Blumom (Bloom).

"Volim Kati Peri, išla sam na njen koncert u Tursku. Ali, u isto sam vrijeme i majka i ne mogu povezati ovakvo ponašanje s majkom i suprugom", napisala je jedna obožavateljica. "Samo zato što si majka i supruga ne znači da si samo to", odgovorila je druga.

U komentarima se javio i muškarac koji je poljubio Keti. "Ja sam dečko kojeg si poljubila, volim te", poručio joj je.

Njen suprug, kako pišu strani mediji, nije bio prisutan na zabavi, ali je par proteklog vikenda uživao u St. Tropeu. Keti je podijelila trenutke s njihovog putovanja, uključujući i video na kojem su razmijenili poljubac i zagrljeni pozirali.

Pjevačica je prije desetak dana objavila novu pjesmu "Woman‘s World" uz spot, a potom se našla na meti negativnih komentara. Brojni su joj poručili da pjesma i video imaju zbunjujuću poruku i "pretjerano seksualiziran ton". Kontroverzno je bilo i to što se u videu pojavio Dr. Luke, muzički producent kojeg je pjevačica Keša (Kesha) optužila za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje, a dugo su godina vodili i sudsku bitku.

Kasnije je Keti objasnila da je video satiričan i sarkastičan, što joj nije pomoglo. Njen singl nije doživio očekivani uspjeh, a kako je izvor rekao za "Daily Mail", Keti "paničari" jer uskoro treba objaviti novi album, a strah ju je da ni on neće biti uspješan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.