PJEVAČICA

Nina Badrić na Instagramu objavila dirljivu posvetu najvećem inspiratoru

U svojoj objavi, Nina je oslikala Olivera kao simbol nenametljive ljepote i umjetničke dubine

Nina Badrić i Oliver Dragojević. Instagram

L. Đ.

30.7.2024

Nina Badrić je na Instagramu objavila dirljivu posvetu Oliveru Dragojeviću, prisjećajući se njegove neprocjenjive uloge u njenom životu i karijeri. S emotivnim citatom "Oduvijek i zauvijek…najveća inspiracija životne jednostavnosti neopisive muzikalnosti i ljudske poniznosti…OLIVER", Nina je istaknula koliko je Oliver bio značajan izvor nadahnuća.

U svojoj objavi, Nina je oslikala Olivera kao simbol nenametljive ljepote i umjetničke dubine, naglašavajući kako su njegova muzika i način života bili pravi primjer jednostavnosti i skromnosti. Njegova sposobnost da dirne srce svakoga tko ga sluša, te njegova posvećenost stvaranju muzike koja je istovremeno i emotivna i duboko povezana s ljudskom dušom, ostavili su neizbrisiv trag na Ninu i mnoge druge umjetnike.

Nina Badrić se prisjetila trenutaka kada je Oliverova muzika bila prisutna u njenom životu, bilo kroz privatne trenutke ili profesionalne inspiracije. Sa srcem ispunjenim zahvalnošću i poštovanjem, ova objava je bila njezin način da oda počast jednoj od najvećih muzičkih ikona sa prostora bivše Jugoslavije, čije naslijeđe i dalje živi kroz njegove pjesme i utjecaj na mnoge generacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.