POREKAO KRIVICU

Sin Nikolasa Kejdža pretukao majku: Na sudu tvrdi da je nevin i da nema mentalnih problema

Njegova majka izbjegla je odgovor na pitanje u kakvom su odnosu poslije napada, ali je istakla da želi da njeno dijete dobije svu neophodnu ponoć

Veston je rekao da je njegovoj majci zapravo potrebna pomoć. Instagram

E. Ag.

2.8.2024

Veston Kejdž (Weston Cage), sin holivudskog glumca Nikolasa Kejdža (Nicolas), na sudu je porekao krivicu za napad smrtonsonim oružjem na svoju majku Kristinu Fulton.

Veston Kejdž je prošlog mjeseca uhapšen zbog napada smrtonosnim oružjem, a lišavanju slobode prethodio je i napad na majku Kristinu Fulton, koji se dogodio u aprilu.

Sin Nikolasa Kejdža na sudu se izjasnio da je nevin, prenosi TMZ. Njegova majka izbjegla je odgovor na pitanje u kakvom su odnosu poslije napada, ali je istakla da želi da njeno dijete dobije svu neophodnu ponoć. Veston je kasnije rekao da je njegovoj majci zapravo potrebna pomoć.

Žrtva i svjedok

Advokatski tim Vestona Kejdža odbacio je sve optužbe koje se stavljaju na teret njihovog klijenta i istakao da je on „samo žrtva i svjedok“.

Incident s majkom odigrao se krajem aprila. U njenu kuću pozvana je policija nakon što je Veston navodno dvije žrtve više puta udario. Identitet druge žrtve nije poznat, a dok je patrola stigla na mjesto događaja, Kejdž je pobjegao. Nekoliko dana kasnije Kristina je viđena s masnicama na licu.

Sin Nikolasa Kejdž ubrzo je optužen i uhapšen, a potom se javnosti obratila njegova majka.

- Dana 28. aprila oko 17:30 sati primila sam hitnu poruku od prijatelja mog sina Vestona Kejdža u vezi s njegovim psihičkim stanjem koje se pogoršalo, te su me zamolili da dođem da im pomognem. Kada sam stigla kako bih mu pružila podršku i utješila ga, već je bio usred maničnog bijesa. U narednih nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i pretrpjela sam ozbiljne povrede - rekla je Kristina Fulton.

Zabrana prilaska

Ona je dodala i kako je sugerisala policiji da zadrže Vestona kako bi procijenili njegovo mentalno stanje, ali do toga, navodno, nije došlo.

Problematični Veston pušten je iz zatvora uz 150.000 dolara kaucije, koju je, kako se navodi, platio njegov otac Nikolas Kejdž.

Na saslušanju koje je održano u srijedu sudija je Vestonu izrekao zabranu prilaska majci sve dok slučaj ne bude riješen.

Podsjetimo, sin Nikolasa Kejdža 2011. godine bio je podvrgnut psihijatrijskom liječenju poslije nasilnog incidenta u Los Anđelesu, piše Blic.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.