PRIJETE JOJ

Influenserica zgrozila javnost: Skinula donji veš i ostavila na policu s hljebom

No nakon ljetovanja u Španiji, ova aktivnost bi mogla vrlo brzo da joj presjedne

Kontroverzna influenserica. Instagram

E. Ag.

15.8.2024


Britanska manekenka i influenserica Kloi Lopez (Chloe) smislila je neobičan način da privuče publiku na svoje profile na društvenim mrežama.

Naime, ona se snima kako skida gaćice na javnim mjestima i ostavlja ih kao suvenire, piše Dejli mejl.

No nakon ljetovanja u Španiji, ova aktivnost bi mogla vrlo brzo da joj presjedne.

Naime, nakon nekoliko snimaka snimljenih u španskom regionu Kosta del Sol, na kojima, između ostalog, skida gaćice u supermarketu i ostavlja ih na polici s hljebom i pecivima, brojni Španci su počeli da joj se javljaju i prijete da će je "prebiti i izbaciti iz zemlje" ako nastavi s ovim aktivnostima.

U jednom od najnovijih videosnimaka, Kloi skida ružičaste gaćice u supermarketu Merkadona pred zapanjenim kupcima i ostavlja ih u dijelu gdje stoji hljeb, a potom ode s osmijehom.


Španci su zgroženi ovim njenim potezom i apeluju na policiju da nešto poduzme.

- Ako te ikada vidim da radiš nešto ovako u supermarketu, izvući ću te iz prodavnice za kosu - zaprijetio joj je jedan korisnik na društvenim mrežama.

- Treba vas prijaviti jer ovo što radite ugrožava zdravlje i bezbjednost građana, a prodavnica bi mogla da pretrpi finansijske gubitke - napisao je drugi.


- Prijavio sam te policiji! Viralna si iz posve pogrešnih razloga. Porodica mora da je ponosna na tebe - napisao je treći.

Kloi, koja sebe u objavama naziva "vaša omiljena Britanka", već duže vrijeme ima ovakve svoje ispade s gaćicama. Tako je tokom svog odmora u Meksiku snimila nekoliko sličnih videozapisa.

- Upravo sam završila u najboljem baru na plaži u gradu. Ostavit ću im malu napojnicu za odličnu uslugu - kaže ona u videu prije nego što skine gaćice i ostavi ih na stolu.

O kontroverznoj influenserci je izvijestio i ugledni španski dnevnik El Mundo, koji je naglasio da su Španci apsolutno bijesni na Kloi, piše B92.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.