PRIČALE U DOKUMENTARCU

Glumica Džejn Fonda vidjela znakove kraja braka Lopez i Afleka: Previše se dokazujete umjesto da proživite

Lopez je dodala kako je Fonda jednostavno zaštitnički nastrojena prema njoj i ne želi da bude povrijeđena

Upoznale se na snimanju filma. Chase Rollins

Dž. R.

23.8.2024

Nakon samo dvije godine braka, Dženifer Loper (Jennifer) službeno je podnijela zahtjev za razvodom od Bena Afleka (Affleck).

Brinula se

Vijest o tome da su predani papiri odjeknula je svjetskim medijima prije par dana, a korisnici društvenih mreža prisjetili su se riječi glumice Džejn Fonda (Jane), 86, koja je u razgovoru s Lopez, možda i predvidjela krah braka.

U Dženiferinom dokumentarcu 'The Greatest Love Story Never Told', a koji je izašao u februaru ove godine na Amazon Primeu, Fonda je s njome pričala o Afleku.

- Stvarno želim da vaša veza uspije, no brinu me neke stvari - rekla joj je Fonda te nastavila.

- Čini mi se da se previše trudiš nešto dokazati, umjesto da samo to proživljavaš. Znaš, svaka vaša zajednička fotografija. Uvijek se ljubite i grlite - rekla joj je. Lopez se samo na to nasmijala i rekla: 'Tako mi živimo naš život'.

Zaštitnički nastrojena

Zatim je Lopez dodala i kako je Fonda jednostavno zaštitnički nastrojena prema njoj i ne želi da bude povrijeđena. No Džejn nije tu stala, već se prisjetila fotografije Bena Afleka na dodjeli Grammyja, a na kojoj je Afleku vidno dosadno zbog čega se oko njih stvorila negativna slika u javnosti.

- Stvarno me to prepalo! Izgledao je tako nesretno i pitala sam se što se to događa - rekla je Fonda, no Lopez je zatim stala u odbranu svog supruga i rekla da se ništa nije dogodilo.

No ispalo je da je nažalost Fonda bila u pravu. Ona i Lopez znaju se još od snimanja filma 'Za sve je kriva svekrva' iz 2005. godine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.