IZAŠAO SA MAJKOM

Sin Anđeline Đoli snimljen prvi put nakon nesreće na električnom biciklu, detalj privukao pažnju

esto je viđen kako juri ulicama Los Anđelesa na svom električnom biciklu bez zaštitne kacige

Anđelina sa sinom Paksom. Mega

N. Aj.

8.9.2024

Paks Đoli-Pit (Pax Jolie-Pitt), usvojeni sin Anđeline Đoli (Angelina) i Breda Pita (Brad), snimljen je prvi put nakon nesreće koju je doživio na električnom biciklu, kada se vozio gradom bez kacige. Fotografi su ga snimili tokom izlaska s majkom u restoran, a pažnju je privukao ljubičasti gips na njegovoj desnoj ruci koji otkriva posljedice nesreće koju je doživio krajem jula.

Paks se zabio električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Često je viđen kako juri ulicama Los Anđelesa na svom električnom biciklu bez zaštitne kacige, koju nije nosio ni u trenutku nesreće. Hitno je hospitaliziran i neko vrijeme proveo je u bolnici, a zatim je pušten na kućnu njegu.

Anđelina i Paks. BACKGRID

Podsjećamo, Anđelina Đoli usvojila je Paksa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kada je imao tri godine, a Bred ga je službeno usvojio 2008. godine. Nakon što su se Anđelina i Bred razišli 2019. godine, Paks je za Dan očeva sljedeće godine napisao ružne riječi svom ocu.

- Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti je*eno, grozno ljudsko biće - sarkastično je zaključio. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.