ŠTA SE DEŠAVA

Novi obrt: "Kensingtonska palača je lagala, Kejt nije dobro"

Izvori bliski Palači tvrde da, uprkos "umirujućoj” snimci s početka sedmice, Kejt i kralj Čarls uopće nisu u dobrom stanju

New York Post

Avaz.ba

prije 3 dana

Brojni fanovi kraljevske porodice odahnuli početkom ove sedmice, kada je Kensingtonska palača objavila video princeze Kejt, princa Vilijama i njihove djece, kojim je objavljeno da je princeza završila s hemoterapijom i da će se vratiti određenim javnim dužnostima. Ipak, čini se da je sve bilo iscenirano kako bi smirilo masu. 

Izvori bliski Palači tvrde da, uprkos "umirujućoj” snimci s početka sedmice, Kejt i kralj Čarls uopće nisu u dobrom stanju: 

- Kejt nije u remisiji niti se riješila raka - tvrdi izvor za News Nation, pa dodaje:

- Uopće nije u dobrom stanju. I nju i Čarlsa čeka težak put. Mislio sam da se Čarls lakše liječi, ali oboje nisu dobro - dodao je izvor. 

Svjetski mediji također pišu da postoji “zabrinutost da jedno od njih neće dugo živjeti, što znači da postoje i planovi u slučaju najgoreg”.

Kako sada stvari stoje, Kensingtonska palača nije odgovorila na upite o zdravlju dvoje članova kraljevske porodice, međutim poznato je da kralj više ne prima pozive koji mu uzrokuju stres, a jedan od njih je i onaj princa Harija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.