BOLAN PERIOD

Goca Tržan progovorila o suprugovim zdravstvenim problemima: U tom trenutku imao teške povrede

Dvije ili tri godine je bio na ozbiljnim lijekovima, jer svaki udarac ga je bolio kao da ga noževima bodu u zglobove, kazala je Goca

Goca Tržan - Avaz
Goca Tržan - Avaz
Goca Tržan - Avaz
Goca Tržan - Avaz
Goca Tržan u Visokom - Avaz
+4
S. Čengić

prije 4 dana

Pjevačica Goca Tržan godinama je u skladnom braku sa 15 godina mlađim Rašom Novakovićem.

Njihova romansa počela je kada je Raša postao dio njenog benda. On je godinama radio kao bubnjar, a zahvaljujući zajedničkim svirkama bračni par se i upoznao.

Bubnjevi, međutim, nisu Raši donijeli samo dobro. Uporedo sa divnim nastupima i poznanstvom sa pop zvijezdom sviranje ovog muzičkog instrumenta donijelo mu je povrede u oba zgloba, a Goca je jednom prilikom govorila o tome.

Instagram

– Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dvije ili tri godine je bio na ozbiljnim lijekovima, jer svaki udarac ga je bolio kao da ga noževima bodu u zglobove – otkrila je Goca detalje, prisjetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

– Već poslije prve terapije nije osjećao bol, a poslije druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio – rekla je Goca prisjetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.