PJEVAČICA

Aleksandra Radović otkrila šta bi promijenila kod sebe: "Ne želim izgledati kao da imam 20 godina"

Za mene je najveće uživanje kada na ulici sretnem dame od 50-60 godina koje sa sobom nose dozu elegancije i otmjenosti, rekla je Radović

Aleksandra Radović. Instagram

E. T.

prije 2 sata 40 minuta

Srbijanska pjevačica Aleksandra Radović nedavno je proslavila svoj 50. rođendan gala žurkom, a sudeći po komentarima mnogih, čini se da joj godine ne mogu ništa i da izgleda sve ljepše.

- Nemam pretenziju da izgledam kao dvadesetogodišnjakinja, ali ne vidim ništa loše u tome da se žena njeguje. Za mene je najveće uživanje kada na ulici sretnem dame od 50-60 godina koje sa sobom nose dozu elegancije i otmjenosti. To je primjer koji slijedim - rekla je Radović i otkrila šta bi kod sebe promijenila:

- Voljela bih da sam bila manje otresita, manje napusita. Dugo sam imala stav – ja, ja, ja – iskreno je priznala.

- Da mi je ova pamet sada bih drugačije. Svaka mladost nosi svoju ludost, a u mom slučaju to je bila umišljenost. Inače, nisam se nešto mnogo promijenila u odnosu na period kad sam imala 25 godina. Nisam nešto mnogo evoluirala, iako bi trebalo – poručila je uz smijeh.

Na pitanje, koliko puta je pomislila “ja ovo nisam zaslužila”, pogotovo kada je riječ o odnosu medija prema njoj, Aleksandra Radović je odgovorila:

- Bez obzira koliko se trudila da ono što mislim ublažim ili na razuman način razložim, često se dešavalo da moje riječi budu dočekane “na nož”. Sad već smatram da to nije slučajnost, već krst koji nosim. Možda sam kao mlađa imala želju da opravdam sebe, da kažem “čekajte, pa nisam ja takva”, ali posljednjih godina nemam potrebu za tim. Puštam ljude da vjeruju u ono što žele.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.