PRIHVAĆENA U PORODICI

Ko je manekenka iz Srebrenice koja je dobila dozvolu da viđa Mihaela Šumahera?

Laila je rođena u Danskoj, ali je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Srebrenice, koju često i posjećuje

AP

Dž. V.

prije 8 sati 46 minuta

Tokom vikenda, jedna od najvažnijih vijesti u Njemačkoj bila je vjenčanje Đine Šumaher, kćerke legendarne vozačice Formule 1 Mihaela (Michael) Šumahera, koja je svoj sudbonosni "da" izgovorila Janu Betkeu. 

Ceremonija se održala u prelijepoj vili na Majorci, u vlasništvu porodice Šumaher, okružena najbližim prijateljima i rodbinom.

Prema informacijama njemačkih medija, tokom vjenčanja se gotovo sigurno po prvi put u javnosti pojavio i sam Mihael Šumaher, nakon nesreće koju je doživio na skijanju 2013. godine. Od tada, javnost malo zna o njegovom stanju, osim da je pod stalnim nadzorom ljekara, a nikada nije objavljena ni njegova fotografija.

List Bild izvještava da se Šumaher pojavio na vkenčanju, ali ne pred širom publikom, već samo pred užim članovima porodice - suprugom Korinom, kćerkom Đinom, njenim suprugom, sinom Mikom i njegovom djevojkom Lailom Hasanović.

Leila Hasanović. Instagram

Bild je objavio da je danska manekenka Laila, djevojka Šumaherovog sina Mike, dobila dozvolu da uživo viđa Mihaela, što je najbolji znak da je prihvaćena u porodici.

Bild je naveo da je danska manekenka, koja je djevojka Šumijevog sina Mika, dobila dozvolu da uživo viđa Mihaela, što je najbolji znak da je prihvaćena u porodici.

Laila je rođena u Danskoj, ali je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Srebrenice, koju često i posjećuje.

Godine 2019. bila je u užem izboru za Mis "Univers" Danske, kada je ušla u finale tog takmičenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.