VODITELJ SE RAZVODI

Milana Kalinića raskrinkao komšija: "Jednom kad Sandra nije bila tu"

On odavno ne živi ovdje, dodao je njegov komšija

Milan Kalinić. ATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Kurir.rs

prije 3 sata 27 minuta

Glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, tvrde domaći mediji. Popularni glumac i voditelj i Sandra u braku su od 2006. godine. Kalinić se nakon ove vijesti oglasio za medije i rekao da nema komentar, a novinari Kurira su otišli do njihovog porodičnog doma na Voždovcu kako bi od komšija dobili neku novu informaciju.

Jedan od susjeda ih primijetio i pitao šta im treba. Kada su mu rekli zbog čega su tu, on je prvo rekao da je to šarena laža, a nakon što je ušao u kuću pa izašao odlučio je da otkrije šta se dešavalo u porodici Kalinić u posljednje vrijeme.

- On odavno ne živi ovdje. Primijetili smo to jer njegov džip više nije ovdje parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovdje, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi - priča Kurirov sagovornik i nastavlja:

- Ranije smo ih viđali uvijek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena šuti dobro je, kad progovori i primijeti neke stvari nastaje problem. On je uspješan, poznat, zgodan, mlade djevojke vole to. Evo, ispričat ću jednu priču od prije nekog vremena kad njegova žena nije bila tu. Jedno veče sam sjedio na terasi i parkirala se neka djevojka sa autom. Čekala je neko vrijeme kao vi sad i onda je izašao on. Vrlo bijesno je reagovao i pitao je zašto se parkirala ispred zgrade, a onda je ušao s njom u auto i otišao. Nemam lijepe riječi za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena - rekao je komšija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.