KONTRAVERZNI REPER

Desingerica napušta Srbiju: Bio prijavljen zbog tuče, pozvan u policiju

Napao me čovjek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se bije sa mnom, kazao je reper

Desingerica: Nisam ja nikog napao. Foto: Vladimir Marković

S. Č. / Telegraf.rs

prije 4 sata 5 minuta

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica našao se u centru skandala kada se, 2. oktobra, u javnosti pojavio snimak na kom se vidi kako učestvuje u tuči tuče sa grupom građana, među kojima je bio i jedan stariji gospodin.

Udarili ženu

Javnost ga je osudila što napada starijeg čovjeka, a Desingerica je istakao da gospodina nije tukao, već da se sukobio sa mladićem koji je sličan njemu.

- Taj čovjek je gurnuo seoska kolica pod auto, bukvalno da izginem, ja sam zakočio i ništa. Napao me čovjek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se bije sa mnom. Tek na onom snimku na kom se vidi da su mi udarili ženu, udario je po licu, onda sam krenuo da nabodem i to ne ovog čovjeka nego njegovog sina, ovog visokog koji može da se bije sa mnom... Ne može ovaj čovjek da se bije sa mnom, taj nije dobio ništa, nisam ga pipnuo. U principu, ja sam napadnut, nisam ja nikog napao - rekao je Despić za Telegraf.

Prijava za napad

Dragomir je 2. oktobra dobio poziv da se javi u matičnu policijsku stanicu, nakon što ga je D.R. prijavio za fizički napad.

Ipak, Desingerica i pored toga nastavlja da radi i nastupa. Kako je objavio na svom Instagram storiju, on će sutra napustiti Srbiju.

- Odmor je gotov kao što vidite po portalima (smijeh). Od subote kreće Desingerica da ga krvari ponovo na bini. Od subote Salzburgu. Desingerica najveća firmetina i žurketina. Vidimo se u subotu, kreće kardio ponovo - najavio je reper.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.