ZAPRATILI SE

Karleuša: Buba Corelli se godinama loži na mene, talentovan je i potpuno lud, voljela bih sarađivati s njim

Ko nije lud u ovom poslu, taj nije ni poseban

Karleuša i Buba Corelli. Radule Perisic / ATAImages / PIXSELL - Marin Tironi / PIXSELL

Telegraf.rs

prije 2 sata 59 minuta

Mnogo je pažnje privuklo to što su se na Instagramu nedavno zapratili Jelena Karleuša i Buba Corelli, pogotovo s obzirom na njihovu historiju odnosa.

Karleuša je za Telegraf otkrila detalje njihove prepiske.

- Mi se nismo ni svađali, sem što se on otvoreno ložio sve ove godine na mene. Stavlja neke seksualne aluzije i ostalo... On čovjek ni ne krije da je to prosto tako, da se loži na mene - rekla je Karleuša te dodala:

- Zapravo, kad smo se zapratili, on mi je u stvari... Ne znam da li to smijem da kažem, s obzirom da tamo u Bosni pretpostavljam mogu da imaju jednu, dvije, tri, pet žena, ali da ne napravim neki problem... Razmijenili smo komplimente i evo javno da kažem da bih jako voljela da sarađujemo, zato što je on jako talentovan, pored toga što je potpuno negdje lud, ali ko nije lud u ovom poslu, taj nije ni poseban. Ko nije lud, taj je ništa. Tako da, eto, voljela bih da dođe do neke super saradnje. Morala bih to malo da kontrolišem šta bi bila tema i kakav bi to video bio, pošto pretpostavljam da bi oni imali određene ideje - izjavila je Jelena Karleuša za Telegraf, a cijeli intervju možete pogledati ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.