NOVI TREND

U kupaćem na snijegu: Prvo Hana i Jelena pa sada i Ivana

Brojni pratioci smatraju da su pretjerale, ali većina ih je podržala

Ivana Knoll. Instagram

Piše: L. Karahmet - Pujagić

12.1.2021


Najpoznatija hrvatska navijačicaIvana Knoll (28) ponovo ne miruje kada su u pitanju golišave fotografije na društvenim mrežama. Uvijek provokativna, najradije pozira u kupaćim kostimima. Iako je ljeto odavno prošlo, a temperature su sve niže, Ivanu to ne sprječava da i dalje pozira u kupaćim kostimima. 


Ivana Knoll. Instagram

Čim je pao snijeg i malo se zadržao, Knoll je iskoristila priliku i "okinula" provokativnu fotografiju. Za nju nema zime, a fotografija u jednodijelnom badiću ubrzo je skupila više od 30.000 lajkova.


Uz badić je iskombinirala sivu kapu i crne čizme, a komentari pratioca samo su stizali. Pohvalili su je na račun izgleda, no ima i onih koji su se zabrinuli jer je tako golišava izašla na snijeg.


- Nije ti hladno? Prehladit ćeš se. Je li ti dobro? - pisali su joj. No Ivana se nije obazirala.



Jelena Karleuša. Instagram

Knoll nije jedina koja je pozirala na snijegu gotovo bez odjeće. Prije nje sličnu je fotografiju objavila Jelena Karleuša (42). Pozirala je na skijalištu u čizmama i tangama.

I njoj su brojni pratioci komentarisali kako je ovaj put stvarno pretjerala, ali baš poput svjetskih zvijezda, Jelena se nije osvrtala na komentare već ih ažurno brisala.

Slobodne dane pjevačica je iskoristila za skijanje, no vjerovatno niko nije očekivao da će pozirati u tako oskudnom izdanju.


Hana Hadžiavdagić-Tabaković. Instagram

I naša najpoznatija influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković ovaj potez odradila je već prošle godine, ali je nedavno na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju na snijegu.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.