MANEKENKA I GLUMICA

Jedna od najljepših žena Evrope zbog svog ljubavnog života često je tema tabloida

Madalina je karijeru započela sa 15 godina

O njenom izgledu često se polemiše. Agencije

Z. K.

13.8.2022

Italijanska manekenka i glumica rumunskog porjekla Madalina Genea (Ghenea) važi za jednu od najljepših žena u Evropi. Iako se o njenom izgledu često polemiše, jer je koristila usluge estetske hirurgije, neosporno je da ova žena ima savršeno tijelo, ali i lijepo lice. Gdje god se pojavi plijeni pažnju, a zbog svog ljubavnog života često je bila tema tabloida.


Madalina je ponosna majka djevojčice Šarloze koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog djeteta, a njih je stvarala upravo ljepotica koja je partneru stalno prigovarala zbog čega su se konstantno svađali.

Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspjelo. Nakon njega, Madalina je imala nekoliko više i manje uspješnih romansi. Za njom je prije nekoliko godina glavu izgubio holivudski glumac Džerard Batler (Gerard Butler), ali njihova veza nije uspjela, kao ni ona s Leonardom Di Kaprijom (DiCaprio).


Lijepa Rumunka bila je i u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom (Philipp Plein), osvojio ju je i bogati trgovac umjetninama Vito Šanabel (Vito Schnabel), međutim čini se kako je to bila samo ljetna avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum (Heidi) kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih dvoje nikada nije potvrdio navode da su bili u vezi.

Na pitanje zašto se nikada nije udavala, prošle godine je odgovorila da su ljubav njenog života njena kćerka i majka te da bi da kroz život radije ide sama i sretna nego sa pogrešnom osobom kraj sebe.

Madalina je karijeru započela sa 15 godina kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj ljepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, a vremenom je promjenila svoj izged.


Manekenka je u par navrata izjavila da je nesigurna kada je riječ o njenom izgledu te se iz tih razloga i podvrgla operacijama, a zbog ljepote porede je sa italijanskom divom Sofijom Loren (Sophia).

Pored mode, manekenka je uspješno zakoračila u filmske vode ulogom gore pomenute Sofije Loren u filmu "House of Gucci". Dok jedni smatraju da je Madalina ljepša od čuvene glumice Sofije, drugi smatraju da je daleko od filmske dive.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.