"PRVO BIH RAZMISLILA"

Ovako je Tea Tairović nekada govorila o silikonima, a evo šta je sve operisala na sebi

Iskreno se malo plašim tih stvari, ljekara i bilo kakvih zahvata, govorila je pjevačica svojevremeno

Tea Tairović. Instagram

E. T.

prije 13 sati 21 minutu

Srbijanska pjevačica Tea Tairović plijeni pažnjom gdje god da se pojavi. Osim muzike, ne stidi se zaplesati i pokazati svoju zavidnu figuru.

Uprkos dobroj genetici, pjevačica je prije nekoliko godina podlegla trendu estetkih korekcija, međutim nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ bila je protivnik istih.

– Iskreno se malo plašim tih stvari, ljekara i bilo kakvih zahvata - govorila je svojevremeno, dok je na pitanje da li bih se ipak podvrgla nekoj plastičnoj operaciji odgovorila:

– Prvo bih razmislila da li je to meni zaista potrebno i preispitala bih se da li se ovako prirodna dopadam samoj sebi. Kažu da ljudi obično to rade kada nemaju dovoljno samopouzdanja. Kada neko odiše samopouzdanjem, silikoni nisu potrebni – izjavila je tada Tea.

Tea Tairović. Screenshot

Iako nikada nije javno otkrila šta je sve radila na sebi, evidentno je da je uvećala grudi, i imala nekoliko korekcija na licu koje uključuju punija usta, zube i nos.

– Lijepo je čuti da izgledam odlično, ali mislim da me taj moj izgled u posljednje vrijeme više košta, odnosno odmaže već pomaže. Mnogi me kvalifikuju kao nekoga ko je isključivo atraktivan i ništa više osim toga. Ako nekim neatraktivnim djevojkama treba više vremena da dokažu neke svoje kvalitete, meni kao ovakvoj treba duplo više – rekla je ona svojevremeno za srbijanske medije, prenosi Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.