IZOPERISALA SE

Evo kako je izgledala Severina sa svojih 20 godina: Nećete je prepoznati

Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor, rekla je Severina

Severina. Instagram

A. O.

prije 10 sati 10 minuta

Hrvatska pjevačica Severina, od kada se pojavila na javnoj sceni plijeni svojim izgledom, a često je mijenjala svoj fizički izgled.

Naime, ona je muzičku karijeru započela devedesetih godina, ali u startu nije krenula uzlaznom putanjom, već tek početkom dvijehiljaditih.

Razni skandali

Kroz karijeru su je pratili razni skandali, a sada je na jednom Instagramu objavljena njena fotografija sa početka karijere, a kada se uporedi sa sadašnjom, vide se promene na njenom licu koje je uradila.

Severina na početku karijere. Screenshot / TikTok

Iako je od početka karijere važila za ljepoticu, nije oduvijek bila zadovoljna svojim izgledom. Ona je operisala nos kada je imala 20 godina i to na nagovor doktora. Navodno je do danas imala četiri intervencije. Sama pjevačica je jednom prilikom priznala šta je radila na sebi.

Operacija nosa

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže: "Ja bih malo taj nos sredio" i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem poslije operacije, ne prije. Ali je ljepši nego moj rođeni. Što jest, jest", rekla je svojevremeno hrvatskim medijima pjevačica.

Severina s 52. godine. Screenshot / TikTok

Na društvenim mrežama često se dijele kadrovi sa nekih od prvih Severininih nastupa. Na njima se jasno vidi da je pjevačica tada izgledala daleko prirodnije nego sada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.