VEOMA JE POPULARNA

Zvijezda OnlyFansa se povlači: Zaradila je 62 miliona eura u tri godine, sada može lagodno da živi

Na platformi je skupila 1.69 miliona pretplatnika

Korina Kopf. Instagram

A. O.

prije 4 sata 52 minute

Jedna od najpoznatijih kreatorica sadržaja na OnlyFansu Korina Kopf (Corinna) saopćila je svojim pratiocima da više neće objavljivati fotografije i videosnimke, te da se povlači s platforme nakon što je "u posljednje tri godine zaradila nevjerojatne svote novca", piše LADbible.

Korina Kopf. Instagram

Korina (28) se smatra jednom od najuspješnijih kreatorica sadržaja na OnlyFansu u posljednjih nekoliko godina, a na X-u je nedavno podijelila objavu u kojoj je napisala: "Nema više linka u opisu profila", kojim je inače pozivala pratitelje da pogledaju njen novi sadržaj.

Kopf je postala poznata kao članica grupe jutjubera Dejvida Dobrika (Davida) koji je na toj platformi vodio The Vlog Squad u kojem su učestvovali brojni drugi influenseri. Ona je svoj kanal na YouTubeu otvorila 2016. godine.

Objavljivala je vlogove, snimke s prijateljima, pokazivala je svoju odjeću i kuću. Na platformi je skupila 1.69 miliona pretplatnika.

Popularna je i na Instagramu, gdje je prati 6.5 miliona ljudi.

Korina Kopf. Instagram

Ona je inače iz Čikaga (Chicaga), gdje je i upoznala YouTube zvijezdu Dejvida Dobrika, koji ju je potaknuo da se preseli u Los Anđeles (Angeles) kako bi se lakše probila kao influenserica. Godine 2021. Kopf je počela objavljivati na OnlyFansu nakon što su, kaže, neki njeni fanovi izrazili želju za tim.

Tvrdi da je preko OnlyFansa zaradila 67 miliona dolara (oko 62 miliona eura). Kaže da je počela zarađivati odmah nakon što je otvorila profil na 18+ stranici. Jednom prilikom je na Dobrikovom YouTube kanalu izjavila da je zaradila nevjerojatnih milion dolara u samo 48 sati nakon što je otvorila račun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.