U POSJETI SA SUPRUGOM

Kralj Čarls se upoznao sa njemačkim predstavnicima Eurosonga

Ekipa je došla u punoj spremi i odsvirali su svoje pjesme

Kralj Čarls u posjeti. Instagram

N. A.

2.4.2023

Britanski kralj Čarls III (Charles, 74) i njegova supruga Kamila (Camilla, 75) trenutno su u posjetu Hamburgu u Njemačkoj, a na prijemu u britanskom veleposlanstvu pojavilo se čak hiljadu uzvanika, među kojima su bili i predstavnici Njemačke na ovogodišnjem Eurosongu.

Britansko je veleposlanstvo tražilo da rock bend "Lord Of The Lost" dođe na prijem, i to u potpunoj scenskoj opremi, sa svojim kostimima od lateksa, nakitom i šminkom, i ondje izvede četiri svoje pjesme, uključujući i Blood & Glitter, koju će pjevati na Eurosongu.

Ekipa je došla u punoj spremi i odsvirali su svoje pjesme, a imali su čast i rukovati se s Čarlsom, koji je, kako se može vidjeti, bio vrlo dobro raspoložen.

- Upoznavanje s kraljem Čarlsom bilo je jako lijepo iskustvo. On je skroman, prizeman i prijateljski nastrojen čovjek. Poželio nam je puno sreće u Liverpoolu i sad smo još više uzbuđeni što se možemo takmičiti za Njemačku na Eurosongu - izjavio je frontman Kris Harms (Chris), koji je Charlesu dao ploču svog benda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.