POP ZVIJEZDA

Objavljena slika Džastina Timberlejka iz policije: Tvrdi da je popio jedno piće

Prema izveštaju, on je prešao znak za zaustavljanje i izgledao je nefokusirano tokom provjere

Pjevač se navodno zabavljao na Long Ajlend u. Sag Harbor Police Department

Z. K.

19.6.2024

Pjevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju u luksuznom njujorškom Hamptonsu. Fotografija koju je policija objavila će vjerovatno trajno oštetiti Džastinov "ugled" koji je imao do sada.

Odbio alkotest

Pjevač se navodno zabavljao na Long Ajlendu, te prema policijskom izvještaju, on tvrdi da je samo popio martini i da se vozio iza svojih prijatelja. Ali, policija ne prihvata mišljenje Džastina Timberlejka. Prema izveštaju, on je prešao znak za zaustavljanje i izgledao je nefokusirano tokom provjere.

- Oči su mu bile krvave, dah mu je jako mirisao na alkoholna pića i nije mogao da obrati pažnju – piše u izvještaju.

Pop zvijezda je odbio alkotest na licu mjesta i zbog toga je priveden oko ponoći, 17. juna. Kako prenosi TMZ, Džastin Timberlejk je odveden sa lisicama na rukama. Pjevač je sada ponovo na slobodi. Ali policijska fotografija, takozvani "mugšot", koju je njujorška policija objavila nakon njegovog hapšenja vjerovatno će zauvijek "ostati tamna mrlja Timberlejka".

On je oženjen glumicom Džesikom Bil od 2012. godine. Par ima dvoje djece i voli da se predstavlja kao sretna porodica. Ponovljeni incident sa alkoholom svakako nije od pomoći u održavanju čiste slike.

Na svjetskoj turneji

Naslovi sigurno nisu od pomoći ni za karijeru Džastina Timberlejka. On je trenutno na svjetskoj turneji. Njemu će se suditi 26. jula zbog navodne vožnje u pijanom stanju. Tog dana bi zapravo bio na sceni u Krakovu, u Poljskoj. On još nije komentarisao incident u Hemptonsu.

Podsjetimo, incident u Hamptonsu nije prvi koji povezuje megazvijezdu sa prekomjernim pijenjem. Prijatelji pjevača javljaju američkim medijima da Džastin Timberlejk godinama ima problema sa alkoholom, prenosi RTL.de.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.