ZVIJEZDA REGIONA

Tea Tairović otkrila tajnu uspjeha i dobrog izgleda

Tijelo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa

Tea Tairović. Instagram

A.P.

15.7.2024

Tea Tairović, jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, otkrila je koji je ključ njenog dobrog izgleda, ali i uspjeha. 

Iako je novi album objavila prethodnog mjeseca isti već broji veliki broj pregleda, te još uvijek zauzima visoko mjesto u trendingu. 

Ono po čemu je ova pjevačica posebno prepoznatljiva jeste njen dobar izgled, a sada je otkrila koja tajna stoji iza toga. 

Tea Tairović. Instagram

- Tijelo pamti, a ja sam se plesom bavila jako dugo, a ples je ostao dio mog života i kroz ovaj posao. Da sam imala neki drugi životni poziv, možda ne bih mogla da se i dalje, na neki način, bavim plesom. Na sreću, to je ostalo u mom životu. Tijelo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa. Ja jako volim pite, burek, i tako te stvari, ali sam sklona gojenju, pa za mene nema bureka. Također, ne unosim ni slatkiše, iako sam ranije bila maltene zavisnik od njih - rekla je Tea. 

Pjevačica je također dala svoju procjenu i kada je riječ o novom albumu, te je otkrila kako je prestala voditi računa o brojkama. Ipak, sudeći po trendingu, situacija je evidentno dobra što pokazuje kako se trud uvijek isplati. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.