MUZIČKA ZVIJEZDA

Dragana Mirković se samo dva puta slikala u bikiniju: Pogledajte kako izgleda

Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvijek odbijala, kaže Mirković

Dragan Mirković u bikiniju. Instagram

Z. K.

19.7.2024

Muzička zvijezda Dragana Mirković jedna je od rijetkih javnih ličnosti koju publika nije imala prilike da vidi u provokativnim izdanjima, a u bikiniju smo je vidjeli, čak, jedva dva puta.

Ona je uglavnom uvijek odbijala da se fotografira u kupaćem kostimu, jer, kako je objasnila, smatrala da tako nešto ne treba da uradi jer nije manekenka.

Međutim, napravila je i presedan, pa je tako, kako je počela ekspanzija društvenih mreža, na njenom Instagramu osvanulo nekoliko fotografija. Prije nekoliko godina ona je iskoristila priliku i dok je odmarala napravila nekoliko fotografija u jednodelnom bikiniju, dok je pozirala u moru, što su mnogi sa oduševljenjem dočekali.

Podsjetimo, istakavši da ne želi da se fotografiše u ovakvom stilu, Dragana je za „Ekskluzivno" kazala i da bi joj bilo neprijatno kada bi pristala na takvu ponudu.

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvijek odbijala. Nisam manekenka i kao pjevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - izjavila je u pomenutoj emisiji jednom prilikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.