RAZGOVOR

Vesna Đogani za "Dnevni avaz": Stiže novi album koji će obilježiti ljeto

Stvarno, za svačije uho ima nešto, dva, tri različita žanra, ali veselo, zanimljivo i kvalitetno, kaže Vesna Đogani

Vesna i Đole uživaju u ljubavi i muzici  - Avaz
Vesna Đogani - Avaz
Vesna Đogani - Avaz
Đole i Vesna Đogani - Avaz
Đole i Vesna Đogani - Avaz
+5

13.8.2024

Vesna i Đole Đogani, jedan od najpopularnijih muzičkih parova s naših prostora, počeli su objavu svog novog albuma naziva "Original“, prema principu da svakog petka izlazi po jedna nova pjesma. 

Do sada su objavili tri pjesme s novog albuma, a tim povodom Vesna je govorila za "Dnevni avaz“.

- Izašao je naš album, svakog petka objavljujemo spot. Do sada su izašle pjesme "Top top“, "Nije, nije tuga“ i "Centralni Separe“. Na albumu će ukupno biti devet pjesama – kazala je Vesna.

Reakcije publike

Vesna je prokomentirala kako je zadovoljna reakcijom publike na nove pjesme te da li će po završetku projekta održati promociju novog albuma.

- Za sada sam baš jako zadovoljna. Prva pjesma "Top top“ je u nekom vajbu 2000-ih i jako lijepo reaguju. Sve radiostanice to puštaju i jako lijepo reaguju u smislu da ih podsjeća na neki veseli, lijep fazon. "Nije, nije tuga“ poslušajte, ako niste imali prilike da je slušate. Stvarno je naš fazon ritmične pjesme i predivan je tekst. Kada sve pjesme izađu, pravit ćemo neku vrstu promocije, naravno, to će biti specifično i na naš način drugačije – rekla je ona.

Mnogo truda

Slušaoce i publiku očekuje mnogo novih pjesama od kojih će svako moći naći nešto za sebe i pronaći se u nekoj od pjesama.

- Vidjet ćemo kako će na sve ostalo da reaguje publika. Želim da kažem da smo se mnogo potrudili, dali svoj maksimum i da će svako moći da pronađe bar jednu pjesmu na albumu koja će mu se dopasti. Stvarno, za svačije uho ima nešto, dva, tri različita žanra, a opet veselo, zanimljivo i kvalitetno – poručila je Đogani.

Spoj nespojivog

- Možete očekivati zabavne, vesele pjesme, za klubove, igru i đuskanje, te balade koje su meni prelijepe, a nadam se da će se i publici svidjeti – kazala je Đogani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.