POP DIVA

Madona se zaljubila: Objavila intimne trenutke s 37 godina mlađim momkom

Par je viđen u italijanskom gradu Portofino, uoči njenog 66. rođendana

Madona i Akim uživaju u ljubavi. Instagram

E. Ag.

14.8.2024


Samo nekoliko mjeseci nakon prekida s 35 godina mlađim, Madona (Madonna) ponovno ljubi i to 28-godišnjeg Akima Morisa (Akeem Morris). Par je viđen u italijanskom gradu Portofino, uoči njenog 66. rođendana.

Iako se tek nedavno saznalo da su zajedno, Madona i Akim se poznaju već duže vrijeme. Oboje su bili na snimanju za Paper magazin 2022. godine. Madona i njen novi momak su zajedno proslavili i američki Dan nezavisnosti.

Tada je pjevačica objavila niz fotografija i pokazala koliko su ona i Moris bliski. Na jednoj je fotki Akima primila za ruku, na drugoj su gledali vatromet, a na još jednoj su se mazili na kauču.

Nedavno je pjevačica podijelila fotografije na kojima je pozirala u toplesu, a grudi je pokrila samo kosom. Na jednoj je fotki pokazala i svog dečka koji se sakrio iza nje.

Kako piše Daily Mail, Akim je rođen 2. maja 1996. godine na Jamajci, a trenuno živi u Njujorku. Diplomirao je političke nauke na Koledžu Stony Brook. Ranije je igrao i nogomet.

Pop diva je prije nekoliko mjeseci prekinula s 30-godišnjim Džošom Poperom (Josh Popper). Prije njega je bila u vezi s 35 godina mlađim Ahlamalikom Vilijamsom (Williams), a ranije je ljubila i 41 godinu mlađeg skejtera Endrjua Darnela (Andrew Darnell).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.