DOMINACIJA SCENOM

Neprevaziđeni dvojac iz Sarajeva: Jala Brat i Buba Corelli i ovog ljeta "vrše popis stanovništva"

Njihovi hitovi odjekivali su klubom, a svaki trenutak bio je ispunjen strastvenim reakcijama publike, kazala je Hasanbegović

Gdje god se pojave prave lom. Instagram

14.8.2024

Jala Brat i Buba Corelli prije nekoliko mjeseci objavili su album "Goat Season Part Two“ kao nastavak istoimenog prvog dijela albuma, koji na društvenim platformama broji milionske preglede, a tokom ljeta su održali mnogobrojne koncerte širom regiona, te je svaki od njih bio ispunjen do posljednjeg mjesta. 

Oni su proteklog vikenda nastupali u sarajevskom klubu "Aqua“, gdje su oborili sve rekorde posjećenosti kluba.

Opravdali očekivanja

Amina Hasanbegović, menadžerica kluba, govorila je o nastupu i atmosferi u sarajevskom klubu za "Avaz“.

- Nastup Jale Brata i Bube Corellija u "Aqua Klubu“ bio je pravi spektakl koji je opravdao sva očekivanja, pa čak i premašio ih. Iako su vremenski uvjeti bili daleko od idealnih, a atmosfera izazovna, to nije spriječilo publiku da se prepusti vrhunskoj zabavi. 

Buba Corelli. Instagram

Ni ogromna gužva nije mogla pokvariti atmosferu, naprotiv, dodatno je doprinosila energiji koja je kulminirala u nezaboravno iskustvo. Snimci te noći jasno pokazuju koliko je događaj bio posjećen, bez potrebe za dodatnim komentarima o broju prisutnih – kazala je Hasanbegović.

Neiscrpna energija

Kao i na svim njihovim nastupima, pa tako i na ovom, publika je uživala do posljednje minute uz mnogobrojne hitove ovog dvojca.

- Jala i Buba su svojim prepoznatljivim stilom i neiscrpnom energijom održali publiku u transu sve do 2 sata iza ponoći, dokazujući još jednom zašto su neprikosnoveni na muzičkoj sceni naših prostora. 

Jala Brat. Instagram

Njihovi hitovi odjekivali su klubom, a svaki trenutak bio je ispunjen strastvenim reakcijama publike koja je do posljednjeg trenutka ostala uz njih. 

Ovaj nastup je još jedna potvrda njihove dominacije na regionalnoj sceni i razlog zašto ih publika neizmjerno voli – kazala je ona.

Žare i pale

Dokaz da žare i pale su nastupi tokom ljeta koje su imali svakodnevno, skoro bez odmora. 

Najviše nastupa imali su na primorju u nekim od najpoznatijih i najluksuznijih klubova, a zatim i u zemljama regiona. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.