SMJELA PROMJENA

Lejdi Gaga ne liči na sebe: Šokirala fanove novom bojom kose

Gaga je u opisu ostavila neobičan emotikon u obliku televizora, što je možda bila najava novog projekta, spota ili nastupa

Promjena frizure dolazi neposredno prije nego što je pjevačica objavila novi projekt. Instagram

E. Ag.

17.8.2024

Lejdi Gaga (Lady) je odmah nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. na Seni promijenila svoju prepoznatljivu platinasto plavu kosu i debitovala novom - potpuno crnom bojom.

Zvijezda je u novoj objavi na Instagramu podijelila tri fotografije na kojima nosi dugačak kaput s printom geparda i smjele bijele naočale za sunce.

Gaga je u opisu ostavila neobičan emotikon u obliku televizora, što je možda bila najava novog projekta, spota ili nastupa. Međutim, odgovor je još pod znakom pitanja.


Imala je crnu kosu (i skoro svaku drugu boju kose) u prošlosti, ali je prošlo mnogo vremena otkako je promijenila svoju omiljenu plavu boju.

Promjena frizure dolazi neposredno prije nego što je pjevačica objavila novi projekt.

Kako prenosi Variety, Gaga i Bruno Mars su izbacili novi singl pod nazivom „Die With a Smile“. Oboje su nosili zapadnjačke outfite na reklamnom posteru.

Variety dodaje da je kantautor i producent Endru Vat vjerovatno umiješan u pjesmu, jer je i on objavio nešto o tome na društvenim mrežama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.