CVJETA LJUBAV

Filip iznenadio Aleksandru za rođendan: Osluškivajući njene želje oduševio je poklonom

Rekao je da su joj to kupili mali Aleksandar i on jer je ona najbolja mama na svijetu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Screenshot

S. Č. / Telegraf.rs

prije 4 dana

Filip Živojinović odlučio je da iznenadi svoju ljepšu polovinu, pjevačicu Aleksandru Prijović, komadom nakita koji je i ona sama planirala da kupi.

Osluškujući njene želje, Živojinović joj je poručio narukvicu poznatog skupocijenog brenda koja je stigla iz Austrije, tačno na dan njenog rođendana.

Pjevačica nije mogla da vjeruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku.

- Aleksandra nije željela da od svog rođendana pravi spektakl, već je kao i ranijih godina odlučila da ga provede u krugu najbližih, sa svojim roditeljima, bakom i dekom. Na porodični ručak kod Prijovića otišla je sa suprugom i sinom, a Filip ju je tamo, pred svima, iznenadio malom crvenom kutijicom poznatog brenda Cartier - ispričao je za Informer izvor blizak pjevačici.

Ugledavši Cartier plišanu vrećicu, počela je da vrišti od sreće, ne toliko zbog njene vrtoglavo visoke cijene, već zbog činjenice da ju je Filip pomno slušao i upijao svaku njenu riječ kada mu je govorila da je baš ta narukvica na spisku njenih želja.

- Nije mogla da vjeruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku. Počela je da plače od sreće, a on je zagrlio i poljubio i čestitao joj rođendan. Rekao je da su joj to kupili mali Aleksandar i on jer je ona najbolja mama na svijetu. Ove riječi su pjevačicu još više dirnule, pa je samo kratko prokomentarisala da je najsretnija žena na svijetu - priča izvor.

Podsjetimo, Filip je na dan Aleksandrinog rođendana, na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj šetaju.

Uz fotku je dodao pjesmu "Sve po starom" i na taj način joj poželio sretan rođendan. Imao je i dirljiv opis.

- Da još dugo hodamo zajedno. Sretan rođendan mama - napisao je Filip Živojinović.

Aleksandra i Filip. Foto: Nikola Anđić

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.