TALENAT ZA MUZIKU

Hit snimak Tanje Savić iz djetinjstva: Sa 9 godina pjevala na stolu pred punim šatorom

Uzela sam mikrofon u ruke kod brata na svadbi i od tog trenutka pa na dalje se nismo razdvajali, kazala je Savić

Savić: Muzika je ljubav od djetinjstva. Instagram

S. Čengić

prije 11 sati 18 minuta

Pjevačica Tanja Savić proslavila se u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a sad je objavila snimak iz djetinjstva i pokazala da je od malena pokazivala talenat za muziku.

Ona je objavila snimak sa svadbe svog brata i priznala da je tad, sa samo 9 godina prvi put uzela mikrofon u ruke.

Pjevala na stolu

Tanja uopšte nije imala tremu, iako je pjevala pred punim šatorom, već je sa osmijehom đuskala i na stolu pjevala hit Dragane Mirković.

- Imala sam samo devet godina kada sam uzela mikrofon u ruke kod brata na svadbi i od tog trenutka pa na dalje se nismo razdvajali. Muzika je postala i ostaće zauvijek moj život, donijela mi je mnogo sreće, omogućila da osjetim ljubav publike na svim kontinentima, a vrhunac mog života sa muzikom biti će 23.11. u Areni, gdje ćemo zajedno pjevati sve one pjesme koje su obelježile naša druženja tokom posljednje dvije decenije– napisala je Tanja u opisu videa koji je naišao na odlične reakcije njenih fanova.

Pozitivni komentari

"Isti onaj osmijeh koji je osvojio srca publike, neki isti pokreti kao i dan danas“, „Rodi me majko sretnu kao Tanju“, „Kakva si lutkica bila i ostala“, samo su neki od komentara na pjevačicin snimak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.