ZADRUGA

Ana i Zorica obavile razgovor u tajnosti: Dogovorite se, budite pametni

Gledaoci su bili šokirani ovim riječima i zaključili su da su bivši nevjenčani supružnici napravili scenario

Ana i Zorica. YouTube/Print Screen

N. A.

11.2.2023

Zvezdan Slavnić i njegova nevjenčana supruga Ana Ćurčić, zvijezde su ovogodišnje sezone rijalitija "Zadruga". 

Zvezdan je prevario Anu sa duplo mlađom Anđelom Đuričić, koju je potom ostavio, pa se pomirio sa njom, a onda opet raskinuo... da bi prije nekoliko večeri bivšoj Ani u krevetu tražio "da ga dodirne malo".

Gledaoci već neko vrijeme špekuliraju da su se Ana i Zvezdan "sve dogovorili kako bi odnijeli pare kao pobjednici", a sad je na jednoj Instagram stranici objavljen snimak koji navodno govori u prilog ovoj tvrdnji. Radi se o razgovoru koji je Ana vodila sa Zoricom Marković u kupatilu.

Obje su pokrile bubice, ali je razgovor ipak uspio da se čuje.

- Slušaj me dobro, nemoj slučajno da se pomirite. Dogovorite se, budite pametni, ti treba da pobijediš. Anđela Đuričić se sad pere od odnosa, ipak ste vi drugovi - šaputala je Zorica, a Ana ju je upila kako se ona kotira.

Gledaoci su bili šokirani ovim riječima i zaključili su da su bivši nevjenčani supružnici napravili scenario kako bi uzeli pare.

"Sve je ovo dogovor", "Sada je sve jasno, zanima ih samo novac", "Da li je ovo moguće, da su spremi na sve zarad para?!", "Ne vjerujem šta čujem, ona se raspituje kako se kotira a kao povrijeđena", "Zorica je umješana, ona zna da oni lažu i igraju igru", bili su samo neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.