NE PRESTAJU S PROZIVKAMA

Žestoka razmjena Pola i Mekgregora na društvenim mrežama: "Servirat ću ti jetru u sendviču"

Polova pobjeda protiv Nejta Diaza nije najbolje sjela njegovim MMA kolegama

Pol i Mekgregor nastavljaju sa prozivkama. Instagram/AP

N. H.

7.8.2023

Džejk Pol (Jake Paul), kontroverzna Youtube zvijezda, došla je do još jedne pobjede u bokserskom ringu. On se vratio na pobjedničke staze nakon što je savladao Nejta Diaza (Nate) jednoglasnom sudijskom odlukom.

Čini se da ta pobjeda nije lijepo sjela Diazovim kolegama iz MMA svijeta, a posebno Konor Mekgregora (Conor McGregor) s kojim je odavno već u „veoma dobrim“ odnosima.

Prije toga je prozvao i Nejta Diaza:

- Prvače naroda, ovo ću sada reći, vrijeme je da se makneš jer me ovo više ne pogađa. Vidio sam ga da pogađa, vidio sam ga kako okreće leđa i hoda, je**no učini nešto jer ne radiš ništa! Mogao je biti UFC-ov prvak do 77 kg, protraćio je to – napisao je Mekgregor, pa nastavio u narednoj objavi.

- Servirat ću ti jetru na sendviču u trilogiji. Eto tako. Čak te neću gađati u lice. Ovo je bilo dno dna sinoć. Pol je re***d. Apsolutno smeće. Kretao se unazad kao da gledam premotanu borbu. Sramotno – nastavio je Irac.

Mekgregorove objave na Twitteru. Screenshot/Twitter/Fightsite.hr

Paul mu je odgovorio:

- Druže ti prvo trebaš na odvikavanje a onda kod USADA-e. Do tada je**no šuti. Flojd se igrao s tobom. Dastin (Poirije, op.a) ti testirao bradu. Habib i Nejt su te ugušili. A ja ću te staviti u sanduk čak i takvog našpricanog – odgovorio je Pol, aludiravši na to da Mekgregor već dugo nije „čist“ i da koristi steroide. 

- Kokainski Konor dolazi po mene? Djeco, recite „ne“ drogama inače ćete završiti u kupatilu s ženom koja vam ni nije supruga – nastavio je u narednoj objavi Pol.

Jasno je odavno da se Pol i Mekgregor ne podnose, a još je Konor izbrisao sve svoje objave nakon što mu je Pol odgovorio. Dakle, ništa novo u svijetu irske superzvijezde.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.