SKANDAL

Novinarka koju je bokser pred kamerama poljubio iznijela šokantne detalje: To je bilo sramotno i odvratno

Angažirala dobrog advokata

Suši: Odlučila trenutak poljupca javno objaviti. Screenshot/Instagram

Avaz Sport

28.3.2019

Novinarka Dženi Suši (Jenny Sushe), koju je poznati bugarski bokser Kubrat Pulev poljubio prošle subote, poduzima pravne radnje protiv uglednog teškaša sa sjajnim skorom 27:1, kojem je jedini poraz u karijeri nanio Vladimir Kličko.

Suši je u svom obraćanju javnosti kazala kako ju je Pulev, nakon tog poljupca, uhvatio za zadnjicu, bez da joj je išta rekao, a nakon toga se odmaknuo i smijao.

Ne mogu vjerovati da se prema meni ponio na tako neprofesionalan i nepristojan način. Ni na koji način nisam dala do znanja, niti u svom ponašanju pokazivala znakove da želim takvo nešto. Ja sam se tamo nalazila kao novinarka koja prati bokserski meč za medijsku firmu - rekla je Suši.

No, to nije sve. Kasnije na zabavi Pulev je došao do nje i rekao joj da makne iz snimka trenutak kad ju je poljubio, "kao da se ovo sve prije nije niti dogodilo", kako je Suši to sama rekla. 

No, ona je odlučila trenutak poljupca objaviti, kako bi svi vidjeli šta je učinio.

- To što mi je učinio bilo je odvratno, nisam htjela da se izvuče - rekla je novinarka. 

Najčitaniji britanski tabloid "The Sun" na svom web izdanju piše kako je Dženi Suši ostala neugodno iznenađena i šokirana kad ju je bugarski bokser onako krvave arkade, poljubio u usta za vrijeme davanja intervjua.

Mi nismo prijatelji, nismo u romantičnoj vezi, nije me smio poljubiti. Šokirana sam i osramoćena. Osjećam se posramljeno - dodala je još.

Snimak trenutka na društvenim mrežama postao je viralni hit prije nekoliko dana, a sve je odjeknulo i u svjetskim medijima. Pulev se nakon toga oglasio i rekao kako su oni prijatelji, kako između njih nema ništa te kako je bio sav ushićen, a u svom istupu se nije izvinio novinarki s kojom je već prije radio intervjue.

TMZ, prenose Britanci, tvrdi da je Suši angažirala dobrog advokata da je zastupa u ovom slučaju protiv Puleva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.