PRIJELAZNI ROK

Totenhem kupio i brzonogog desnog beka iz Midlsbroa

Mladi reprezentativac Engleske, po pisanju "Sky Sporta", među "Pjetlove" dolazi za oko 15.000.000 eura, s tim da bi Midlsbro mogao da dobije i dodatnih 8.000.000 kroz bonuse

Đed Spens. Tottenham Hotspur F.C.

G. Š.

19.7.2022

Velika očekivanja imaju u Totenhemu od predstojeće sezone. Ponovo će "Pjetlovi" igrati u Ligi prvaka, ali žele i da budu konkurentni prvim kandidatima za tron u Premijer ligi - Mančester sitiju, Liverpulu i Čelziju. 

Lista pojačanja

Da bi to bilo moguće, Antonio Konte dostavio je nadležnima spisak igrača koje želi u ovom prijelaznom roku, a čini se da mu klupsko rukovodstvo redom ostvaruje želje.

Poslije Ivana Perišića iz Intera (slobodan igrač), Frejzera Forstera iz Sautemptona (slobodan igrač), Iva Bisume iz Brajtona (29.200.000), Rišarlisona iz Evertona (58.000.000) i Klemena Lenglea iz Barcelone (pozajmica), stigao je i dugo čekani Đed Spens iz Midlsbroa.

Odavno je brzonogi desni bek označen kao Konteova želja, a danas je transfer i ozvaničen. Mladi reprezentativac Engleske, po pisanju "Sky Sporta", među "Pjetlove" dolazi za oko 15.000.000 eura, s tim da bi Midlsbro mogao da dobije i dodatnih 8.000.000 kroz bonuse.


Velika scena

Spens je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama na pozajmici u Notingem Forestu. Posebno se isticao brzinom, a upisao je pet asistencija i dao dva gola u 42 nastupa u Čempionšipu. Pominjalo se da ga žele i Bajern Minhen, Borusija Dortmund, RB Lajpcig, Bajer Leverkuzen i Arsenal, ali je on izabrao Totenhem.

Notingem Forestu pomogao je da se kroz plej-of domogne Premijer lige, a sada će pokušati da se dokaže i na velikoj sceni u dresu Totenhema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.