POSTALI SU HIT

Nevjerovatna priča engleskih navijača: Tražili su pivo, a na kraju su završili u šeikovoj palači s lavovima i majmunima

Samo smo se dobro zabavljali i zezali. Uživali smo i bili smo u potrazi za pivom kada smo ih sreli, a oni su nam rekli "Sredit ćemo pivo", rekao je Aleks

Džon i Aleks: "Potraga za pivom" za pamćenje. Screenshot / Twitter

E. Ć.

21.11.2022

Dvojica engleskih navijača imaju najluđu priču sa Svjetskog prvenstva koja će se, sigurni smo, dugo prepričavati. Naime, oni su postali hit na društvenim mrežama jer su, tražeći pivo, završili u šeikovoj palači.

Oni su pronašli majmune, lavove i egzotične ptice. Aleks (Alex) je navijač Evertona, a za "talkSPORT" je rekao kako su uživali tokom "potrage za pivom".

- Samo smo se dobro zabavljali i zezali. Uživali smo i bili smo u potrazi za pivom kada smo ih sreli, a oni su nam rekli "Sredit ćemo pivo" - priča Aleks i dodaje kako su sjeli u zadnji dio njihovog vozila i završili u velikoj palači.

Sa Aleksom je u palači bio i Džon, koji je pohvalio gostoprimstvo domaćina. Kaže i da su sreli jednog od šeikovih sinova koji ih je proveo kroz palaču.

- Pokazao nam je gdje drže lavove. Osjetili smo njihovu dobrodošlicu i jednostavno ne može biti bolje od ovoga - rekao je Džon za "talkSPORT".










Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.